Sari la conținut

Contact Cargus – Telefon Relatii clienti

  relatii clienti cargus

  Care sunt Datele de contact Cargus  pentru informatii livrari, trimitere colet, tracking awb, relatii clienti sau dupa caz reclamatii pentru Cargus.

  Contact Cargus prin telefon

  Pentru contact Cargus prin telefon poți suna la numerele de telefon 021 9330 sau 021 9282. La aceste doua numere de telefon Cargus vei vorbi cu un operator al centrului de relații cu clienții.

  Pentru a intra in legatura cu Cargus serviciul de relatii clienti avem la dispozitie numerele de telefon:

  • 021 9339 telefon contact call center Cargus
  • 021 9282 al doilea numar de telefon pentru contact relatii clienti Cargus.
  • Program Cargus: serviciul de call center Cargus este disponibil de luni pana vineri de la ora 8:00 pana la ora 20:00.

  Contacteaza Cargus online prin email

  Formularul de contact Cargus poate fi accesat direct de pe pagina oficiala www.cargus.ro sectiunea Contact Cargus astfel incat prin intermediul formularului veti intra in legatura cu un operator din call center.

  De regula formularele de contact permit emiterea unui email mai rapid catre departamentul de relatii clienti Cargus astfel incat raspunsul la solicitarile dvs sa vina pe email.

  Reclamații Cargus, contact serviciul de relații cu clienții

  cargus contact relatii clienti

  Reclamatiile la serviciile Cargus se pot depune online prin formularul de contact Cargus sau direct la sediile si locatiile Cargus din Romania. De regula puteti suna la numarul afisat mai sus pentru intrebari legate de colete, coduri de urmarire AWB sau alte situatii reclamate la Cargus.

  ADRESELE DE CONTACT Cargus

  • Sediu central : Str. 11 Iunie, nr. 14, sector 4 ,București, România; Cod poștal: 040172
  • Punct de lucru :Str. Atomiștilor, nr. 99 – 115, corp C1 ,Măgurele, județ Ilfov, România , Cod poștal: 077125.

  Despre serviciile Cargus din Romania

  Cargus  oferă o gamă largă de servicii de livrare și logistică, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Printre serviciile oferite de Cargus se numără:

  Livrare de colete și pachete: Cargus asigură transportul și livrarea în siguranță a coletelor și pachetelor la destinație într-un timp rezonabil. Daca coletul dvs nu a ajuns la timp din diferite motive atunci puteti suna la serviciul de relatii clienti Cargus pentru a cere lamuriri cu privire la acest aspect.

  Centre de  logistică Cargus: Compania oferă soluții de logistică personalizate pentru clienții săi, inclusiv stocare, manipulare și distribuție eficientă a mărfurilor.

  Livrare internațional laturi de Cargus: Daca alegi sa livrezi cu cargus trebuie sa stii ca, compania facilitează livrarea internațională a coletelor și pachetelor către destinații din întreaga lume, colaborând cu parteneri internaționali pentru a asigura acoperire globală.

  Servicii speciale oferite de Cargus Romania: Compania oferă și servicii speciale, cum ar fi livrarea rapidă, asigurarea coletelor, precum și servicii de curierat pentru e-commerce și alte nevoi specifice ale clienților.

  Urmărire online AWB Cargus: Cargus oferă o platformă online unde clienții pot urmări starea și locația coletelor lor în timp real, ceea ce adaugă un nivel de transparență și control asupra livrărilor.

  Ce colete poti trimite prin Cargus Curier?

  Pentru a descrie pe scurt serviciile de expediere colete si ce anume poti trimite mai exact prin intermediul curierilor Cargus identificam urmatoarele elemente:

  1. Colete personale: Acestea pot include orice, de la cadouri la prieteni și familie până la obiecte personale pe care doriți să le trimiteți altcuiva.
  2. Colete comerciale: Cargus este adesea utilizat de către companii pentru a trimite produse către clienți sau pentru a-și gestiona lanțul de aprovizionare. Acestea pot include produse vândute online, mostre de produse, documente și multe altele.
  3. Documente: Cargus oferă și servicii de livrare pentru documente importante, cum ar fi contracte, facturi, scrisori, plicuri și alte documente de afaceri.
  4. Bunuri fragile: Dacă aveți nevoie să trimiteți obiecte fragile sau sensibile, precum sticlă, porțelan, electronice, Cargus poate gestiona și acest tip de transport, asigurând siguranța și securitatea coletelor.

  Daca din diferite motive identifici o problema cu coletul tau, este indicat sa depui o sesizare sau o reclamatie la Cargus astfel incat sa solutionezi intr-un timp relativ scurt problema identificata.

  Pentru a depune o reclamație la Cargus, puteți urma acești pași:

  a.) Contactați serviciul clienți Cargus: În primul rând, puteți încerca să rezolvați problema contactând direct serviciul clienți al Cargus. Acest lucru poate fi realizat prin telefon, e-mail sau prin intermediul formularului de contact cargus disponibil pe site-ul lor oficial.

  b.) Descrieți problema în detaliu: Asigurați-vă că furnizați toate informațiile relevante și necesare pentru a descrie problema. Includeți numărul de urmărire al coletului, detaliile livrării, precum și natura exactă a reclamației depuse la Cargus Curier.

  c.) Prezentați dovezi: Dacă este posibil, furnizați dovezi care să susțină reclamația dvs. Acest lucru poate include fotografii ale coletului deteriorat sau pierdut, documente de transport etc.

  d.) Solicitați o soluție: Fiți clar în ceea ce privește rezoluția pe care o doriți. Poate fi o rambursare, reexpedierea coletului sau orice altă formă de compensație în funcție de natura problemei. Toate aceste aspecte se pot trimite si prin formularul de contact Cargus disponibil online.

  f.) Urmăriți progresul: După ce ați depus reclamația, asigurați-vă că urmăriți progresul acesteia. Cargus ar trebui să vă ofere un număr de referință sau un alt mod de a urmări stadiul reclamației dvs.

  În cazul în care problema nu este rezolvată inițial, continuați să insistați și să urmăriți statusul reclamatiei dvs până când obțineți o rezoluție satisfăcătoare. Prin modul de contact Cargus exemplificat mai sus puteti rezolva problema alaturi de echipa de suport Cargus Curier.

  Ce inseamna codul AWB la Cargus?

  contact Cargus - cod AWB

  Codul AWB este un număr unic asociat fiecărui colet sau fiecărei trimiteri și este utilizat pentru a urmări și a identifica traseul și starea acestuia în timpul transportului. Acesta este esențial în procesul de urmărire și gestionare a livrării, permițând expeditorului și destinatarului să urmărească poziția și starea coletului în timp real din centrele logistice sau identificarea procesului de primire colet.

  Codul AWB este format dintr-o serie de caractere alfanumerice și poate varia în lungime în funcție de compania de transport și de sistemul lor de numerotare. De exemplu, în cazul Cargus, un cod AWB poate arăta ca „123456789”.  Codul de urmarire AWB poate fi introdus în sistemele de urmărire online ale companiei pentru a oferi informații despre statusul livrării.

  In articolul nostru disponibil pe site-ul econtex.ro am identificat datele de contact Cargus pentru reclamatii, sesizari sau informatii servicii. Pentru mai multe detalii intotdeauna recomandam sa va informati suplimentar de pe site-ul oficial cargus.ro

  Etichete:

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *