Sari la conținut

Contact PPC Energie – Relatii clienti

  contact ppc energie

  PPC Energie este o companie care ofera servicii de furnizare si distributie energie in Romania si Europa de Est. In cadrul acestui articol analizam modul de contact PPC Energie serviciul de relatii clienti pentru deranjamente servicii sau transmitere index autocitit.

  Telefon PPC Energie contact relatii clienti

  Datele de contact PPC Energie sunt urmatoarele:

  1. Contact PPC prin serviciul de call center la telefon:  021 9977 de luni pana vineri de la ora: 8:00 la 20:00;
  2. contact prin serviciul de asistenta live CHAT;
  3. Poti vorbi cu cei de la relatii clienti prin apel la telefonul de contact PPC Energie direct din aplicatia myPPC.

  Prin aplicatia myPPC poti transmite indexul autocitit si ai acces la istoricul de consum PPC fie ca vorbim de energie electrica sau gaze naturale. Serviciul de relatii clienti PPC Energie te poate ajuta in situatii precum:

  • transmitere index autocitit fie prin aplicatie sau prin apel telefonic;
  • poti semnala deranjamente la PPC Energie sau avarii in reteua locala ce efecteaza locul tau de consum;
  • informatii despre factura, facturi restante sau esalonare facturi la PPC Energie.

  aplicatia myppc

  Contact PPC Energie Deranjamente servicii

  Pentru serviciul de asistenta deranjamente PPC Energie poti apela urmatoarele numere de telefon astfel:

  Deranjamente PPC Energie Call Center Tehnic 24h/7 – 0800.070.444 (TelVerde, număr apelabil gratuit de pe teritoriul național)

  • Arad: 0257 929
  • Caraș-Severin: 0255 929
  • Hunedoara: 0254 929
  • Timiș: 0256 929
  • Deranjamente PPC București: 021 9291
  • PPC Giurgiu: 021 9291
  • Ilfov: 021 9291.

  Transmitere index PPC Energie contact relatii clienti

  Apeleaza compania prin rubrica Contact PPC pentru serviciul de transmitere index autocitit sau furnizat catre serviciul de relatii clienti PPC Energy. Cei de la relatii clienti te pot ajuta cu informatii utile pentru indexul autocitit.

  Atât pentru gaze naturale, cât și pentru energie electrică, poți transmite indexul prin apel la Call Center, la numărul de telefon 021.9977 (apel cu tarif normal), de luni până vineri, în intervalul 8:00-20:00.

  Pentru a transmite indexul pentru serviciile PPC Energie, poți folosi diverse metode convenabile:

  • Sună la Call Center-ul PPC Energie la numărul de telefon 021.9977 (apel cu tarif normal) pentru a transmite indexul. Acest serviciu este disponibil de luni până vineri, între orele 8:00 și 20:00.
  • Pentru a folosi numerele de telefon gratuite destinate transmisiei indexului pentru energie electrică sau gaze naturale, asigură-te că ai la îndemână codul de transmitere index PPC Energy.
  • Dacă utilizezi aplicația myPPC pe telefonul tău mobil, poți intra în secțiunea Index, introduce noul index și apăsa butonul “Transmite Index”. Această metodă online este sigură și rapidă.

  Punct unic de contact PPC Energie: Adresa unică de contact este Bd. Mircea Voda, Nr. 30, Et. 6, Camera 6.8, Sector 3, București.

  PPC contact relatii clienti Facturi

  Daca ai nevoie de informatii sau solicitari care au drept scop factura PPC Energie iti recomandam sa apelezi serviciul de relatii clienti PPC pentru informatii detaliate.

  Factura PPC Energie iti ofera urmatoarele informatii:

  1. Detalii despre consum: Acesta include cantitatea de energie electrică consumată în intervalul de facturare și tarifele aplicate pentru această energie consumată.
  2. Costuri: Factura va include suma totală de plată, care poate fi compusă din mai multe elemente, cum ar fi tariful pentru energia electrică consumată, taxe de distribuție și transport, TVA și alte taxe sau costuri adiționale.
  3. Informații despre client: Factura va conține, de asemenea, detalii despre client, cum ar fi numele și adresa acestuia, numărul de contract, și alte informații de identificare.
  4. Date de plată: Se specifică termenul de plată și modalitățile disponibile pentru efectuarea plății.
  5. Informații suplimentare: Uneori, factura poate conține și alte informații relevante, cum ar fi sfaturi de economisire a energiei sau notificări despre serviciile furnizorului.

  Telefon PPC contact serviciul de transmitere index

  ppc energie contact

  • Prin apel telefonic la 0800 07 07 01 (apel gratuit) – pentru contracte încheiate în piața concurențială.
  • Prin apel telefonic la 0800 07 08 09 (apel gratuit) – pentru contracte încheiate în regim reglementat (serviciu universal, clienți inactivi și clienți preluați în regim de ultimă instanță).
  • Prin intermediul aplicației myPPC, în secțiunea Index.
  • Trimite index PPC Energy printr-un apel telefonic la numărul de telefon 021 9977 (apel cu tarif normal), tasta 1.
  Servicii PPC Energie Romania
  1. Furnizare de energie electrică și gaz: PPC furnizează energie electrică și gaz natural atât pentru consumatori casnici, cât și pentru întreprinderi și industrii.
  2. Producție de energie electrică: PPC Energy operează o serie de centrale electrice. De asemenea, investește în surse de energie regenerabilă, cum ar fi energia eoliană și solară.
  3. Servicii de eficiență energetică: Compania PPC oferă soluții și consultanță pentru îmbunătățirea eficienței energetice în industrie, clădiri și infrastructură.
  4. Servicii de gestionare a rețelelor: PPC Energy operează și întreține rețele de distribuție și transmisie a energiei electrice, asigurând furnizarea eficientă și sigură a energiei către consumatori.
  5. Compania dezvoltă și implementează tehnologii inovatoare pentru monitorizarea și controlul rețelelor electrice, precum și pentru gestionarea consumului de energie.

  Adresa de contact PPC Energie Muntenia Sa CIF 24387371 J40/14506/2008 Bdul. Mircea Voda 30 Sectorul 3.

  Prin intermediul serviciului de relatii clienti ai acces la toate datele de contact PPC Energie dar si informatii esentiale despre contractul tau cu aceasta companie de distributie si furnizare energie electrica si gaze naturale.

  Urmareste modul prin care poti anunta deranjamente la serviciile DIGI din Romania.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *