Sari la conținut

MyPPC aplicatie clienti PPC Energie

  myppc aplicatie online

  Cu aplicatia myPPC iti administrezi cu usurinta contractele, facturile si consumul de energie electrica sau gaze naturale. Daca esti client PPC Energie atunci cu siguranta aplicatia myPPC te va ajuta sa gestionezi mai usor contractul tau cu compania ta de energie.

  Functii utile Aplicatia myPPC Energy

  Interfata aplicatie myPPC este similara cu vechea aplicatie myEnel insa avem cateva schimbari de design care nu pot trece neobservate. Iti recomandam sa descarci aplicatia PPC Energie pentru a beneficia de functiile utile ale acestei aplicatii precum:

  • primesti notificari despre perioada de transmitere index direct din aplicatia MyPPC;
  • acces rapid la contul de client PPC Energie;
  • poti plati factura PPC Energie direct din aplicatia mobila sau din interfata web myPPC;
  • ai acces la datele de consum, index sau transmitere index PPC Energie;
  • primesti notificari despre actualizari aplicatie sau plati facturi la PPC Energy Romania;
  • poti sa compari indexul pe fiecare luna astfel ai acces la grafice de consum;
  • poti salva datele cardului pentru platile viitoare efectuate prin app MyPPC Energy.

  Descarca myPPC din magazinul de aplicatii

  Pentru utilizarea aplicatie este necesar sa efectuam o descarcare din magazinele de aplicatii aferente dispozitivelor mobile. In functie de sistemul de operare aplicatia PPC functioneaza atat pe Android cat si pe IOS. De curand aplicatia poate fi regasita si in magazinul de aplicatii Huawei.

  Cum te autentifici in aplicatia myPPC Energie

  Autentificarea in aplicatia myPPC se face dupa ce aplicatia a fost descarcata si instalata pe telefonul dvs. Urmariti pasii de mai jos pentru autentificare in aplicatie:

  1. Autentificarea in MyPPC se face direct cu datele din vechea aplicatie MyEnel;
  2. Introduci Adresa de email sau numarul de telefon aferente contului tau de client PPC (fost ENEL);
  3. La rubrica introdu Parola este necesar sa introduci parola de acces in app MyPPC (aceiasi parola de la MyEnel sau poti reseta parola direct din pagina de Login aplicatie MyPPC)
  4. Aplicatia PPC are interfata asemanatoare cu aplicatia MyEnel care in prezent numai functioneaza deci este necesar sa descarci noua aplicatie PPC Energie.

  autentificare myppc

  Pentru Android se cere o versiune Android  de minim 5.0 sau o versiune ulterioară. In unele cazuri aplicatia myPPC poate sa nu functioneze corect pe anumite dispozitive insa cu siguranta daca actualizezi la ultima versiune poti elimina eroarea de conectare online.

  Aplicatia myPPC nu functioneaza

  In cazul in care semnalati erori de functionare pe aplicatia mobila myPPC va recomandam sa urmariti urmatoarele aspecte:

  • verifica daca ai ultima versiune a aplicatiei;
  • Poti verifica daca aplicatia  este compatibila cu sistemul de operare sau cu versiunea instalata pe dispozitivul dvs;
  • Reseteaza parola daca accesul sau autentificarea in aplicatie nu se poate efectua;
  • poti suna la serviciul de relatii clienti PPC Energie pentru asistenta suplimentara.

  Transmitere index autocitit la PPC din aplicatia MyPPC

  Cea mai accesata rubrica pe langa facturare, o reprezinta rubrica prin care poti transmite indexul autocitit in fiecare luna la PPC Energie in functie desigur de perioada de transmitere index aferenta contractului dvs.

  Prin interfata PPC aplicatie sau portal web avem acces la rubrica transmitere index autocitit si iti permite sa vizualizezi indexul precedent astfel incat sa ai o imagine clara asupra consumului de energie.

  Tot in aplicatia myPPC regasim o serie de oferte si noutati cu privire la serviciile oferite de compania PPC Energie. Clienti pot vizualiza ofertele si promotiile direct din aplicatie si au acces rapid la serviciul de relatii cu clientii PPC Energie.

  Gestionarea Facturilor prin myPPC

  Facurile si platile acestora la timp sunt implementate in aplicatia mobila astfel daca descarci si instalezi aplicatia myPPC ai acces rapid la:

  • Vizualizare facturi: Utilizatorii pot vedea facturile curente și anterioare, inclusiv detalii despre costuri și consum.
  • Plata online prin aplicatia myPPC care iti ofera posibilitatea de a plăti facturile direct din aplicație, utilizând diverse metode de plată.
  • Acces la functia Sold Rapid PPC Energie.

  Va recomandam sa utilizati aceasta aplicatie daca sunteti client PPC Energie iar daca aveti probleme cu instalarea sau utilizarea acestei aplicatii va recomandam sa accesati portalul clientilor pe pagina web PPC la adresa urmatoare – acces clienti web.

  Autentificarea se face cu datele de logare din aplicatia mobila myPPC.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *